مواد لازم برای پخت رست بیف:

پیاز ۲ عدد متوسط
هویج ۲ عدد
کرفس ۲ شاخه
سیر ۱ بوته
سبزی های معطر ۱ مشت
روغن زیتون به میزان لازم
گوشت یک و نیم کیلوگرم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

دستور پخت رست بیف:

با دستور پخت رست بیف از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور همراه باشید

1- سبزیجات رو تمیز بشویید و خرد کنید. نیازی نیست اون‌ها رو پوست بگیرید.
2- حبه‌های سیر رو هم از هم جدا کنید.
3- از سبزی‌های معطر مثل آویشن، رزماری، برگ بو و مریم گلی استفاده کنید.
4- از قسمت بالایی گوشت ران استفاده کنید. حداقل نیم ساعت قبل از پخت، گوشت رو از فریزر خارج کنید.
5- از قبل فر رو با حرارت ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
6- سبزیجات خرد شده، سیر و سبزی‌های معطر رو در سینی فر بریزید و روغن زیتون رو روی اون‌ها بپاشید.
7- مقداری روغن روی گوشت بریزید و به اون نمک و فلفل بزنید. بعد روغن رو روی گوشت بمالید. گوشت رو روی سبزیجات بذارید.
8- سینی رو در فر بذارید، حرارت رو به ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کم کنید و گوشت رو برای حدود ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه بپزید.
9- در میان پخت گوشت رو کمی دیگه چرب کنید و اگه سبزیجات خشک بود، کمی آب در سینی فر بریزید.
10- بعد از پخت، گوشت رو به تخته برش منتقل کنید و برای ۱۵ دقیقه کنار بذارید


برگرباز ، با ما بهترین باشید. رو ,گوشت ,سبزیجات ,فر ,پخت ,روی ,گوشت رو ,رست بیف ,کنید و ,رو روی ,به میزانمنبع

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

طرز تهیه “ژله رولی” ؛ بهترین برای پذیرایی شیک

خواص گوشت شتر در دوران بارداری

غذای رژیمی به سینه مرغ

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

فرهنگی نقطه زن CONRAD - فلزیاب کنراد 09197977577 فتو گالری صبح کازرون خـرید و قــالب وبلـاگ تجهیزات آشپزخانه صنعتی طوس TITECH | تی تک مرکز دانلود مداحی کربلایی مهران بارانی (بخش بروات-مادحین شهرستان بم.استان کرمان) تهران گردی خرید و فروش خرما به صورت مستقیم تک بورس