مواد لازم برای پخت ماهی گریل شده

روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
آویشن ۳ شاخه
سیر ۳ حبه
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
فیله ماهی ۴ تکه
نمک به میزان لازم
تره به دلخواه
لیمو به دلخواه

 

 

دستور تهیه ماهی گریل شده

ماهی گریل شده از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت هست. مزه‌دار کردن ماهی به این شیوه از قبل، موجب خوشمزه و ترد شدن آن می شود.
1- سیرها را پوست بگیرید و له کنید.
2- می‌توانید به جای آویشن از اورگانو استفاده کنید.
3- از ۴ تکه فیله ماهی هر کدام به وزن ۱۷۰ گرم استفاده کنید. از ماهی‌هایی با گوشت سفت و سفید مثل قزل‌آلا استفاده کنید. پوست ماهی رو جدا نکنید.
4- در صورت استفاده از تره، ان را خرد کنید.
5- در کاسه کم عمق بزرگی، روغن زیتون، آبلیمو، برگ‌های آویشن (یا اورگانو)، سیر و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید.
6- تکه‌های ماهی را اضافه کنید و ترکیب را برروی ماهی‌ها بمالید. روی ظرف را بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
7- ماهیتابه گریل را برروی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تکه‌های ماهی را از ترکیب مواد مزه‌دار کننده خارج کنید و ان ها را تکان بدهید تا مواد اضافی روی ان‌ها نماند. می‌توانید ماهی را برروی دستگاه گریل هم بپزید.
8- تکه‌های ماهی را از سمت پوست در ماهیتابه بذارید، به ان‌ها کمی نمک بزنید. ان‌ها رو تا پوست ماهی ترد و قهوه‌ای بشه بپزید، بعد بچرخانید و برای حدود ۵ تا ۶ دقیقه تا ماهی مغزپخت و قهوه‌ای شود، بپزید.
9- در صورت تمایل، ماهی را به همراه تره و برش های لیمو سرو کنید.


برگرباز ، با ما بهترین باشید. ماهی ,گریل ,استفاده ,پوست ,مواد ,ترکیب ,ماهی را ,ماهی گریل ,گریل شده ,را برروی ,تکه‌های ماهیمنبع

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

طرز تهیه “ژله رولی” ؛ بهترین برای پذیرایی شیک

خواص گوشت شتر در دوران بارداری

غذای رژیمی به سینه مرغ

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

رمان آرتا سرویس mihantext | متن های کوتاه و خواندنی شرکت ماهان تجهیز آزما برای تو طراحی سایت فراسایت سبزه زار عکاسی و امور مربوط به عکاسی آموزش ریاضی توسط حرف آخر پرده بازار