یکی از مهمترین مواد غذایی که می توانیم بر سر هر سفره ای مشاهده کنیم، گوشت گوسفندی است. این گوشت از پرخاصیت ترین و پرکاربردترین موادی می باشد که ما قادر هستیم با ان بهترین و خوشمزه ترین غذاها را تهیه و میل کنیم. اما علاوه بر طعم خوش و کاربرد این مواد غذایی، باید بگوییم گوشت های گوسفندی خواص بیشماری برای سلامتی دارند.

 بسیاری از ما با این که هر روز این ماده غذایی را استفاده می کنیم، اما از فواید و خواص آن برای سلامتی بی اطلاع هستیم. ارزش غذایی گوشت گوسفندی انقدر بالاست که شاید نتوانیم تمامی خواص آن را بیان کنیم. ما قصد داریم در این مطلب برای شما برخی از خواص و ارزش غذایی این ماده غذایی را بیان نماییم. 

ارزش غذایی گوشت گوسفندی بر اساس تغذیه 

از میان تمامی خواصی که استفاده از این ماده غذایی برای بدن دارد، باید به کلسیم، فسفر، پروتئین، ویتامین، سلنیوم و اشاره نماییم. 

فسفر موجود در گوشت گوسفند

زمانی که اقدام به استفاده از 100 گرم گوشت می نمایید، از آن 1.91 میلی گرم فسفر وارد بدن می شود. اصولا گوشت گوسفندی دارای مقادیر بسیار زیادی از فسفر می باشد. فسفر موجود در این ماده غذایی منجر به سالم سازی استخوان ها شده و بدن را از پوکی استخوان دور می کند.

بدن نیاز به فسفر زیادی دارد. اما شما با استفاده از 100 گرم گوشت گوسفندی می توانید نیاز کلی بدنتان را تامین کنید.

انرژی بالا با استفاده گوشت

هر 100 گرم گوشت گوسفند بارنج که استفاده نمایید. می توانید بیش از 206 کیلوکالری بدست آورید. از این رو استفاده از این ماده غذایی می تواند برای بدن شما انرژی فوق العاده ای را به بار داشته باشد. افرادی که به دنبال کالری زیاد برای بدن خود هستند، کافیست 100 گرم گوشت گوسفندی استفاده کنند. 

زیرا هر 100 گرم گوشت بیش از 206 کیلوکالری برای شما به ارمغان می آورد. از طرفی بدن هر انسان بالغ نیاز به 2000 کالری در روز خواهد داشت. مصرف زیاد کالری می تواند استقامت بدن را افزایش داده و در فعالیت های روزانه، خستگی بدن را از بین ببرد یا کاهش دهد. 

گوشت گوسفندی

میزان کلسیم بالا در گوشت گوسفندی

کلسیم برای بدن بسیار مفید است. از طریق مصرف مواد غذایی بسیار زیادی می توانید به کلسیم دست یابید. یکی از این مواد غذایی که کلسیم بدن شما را تامین نمی کند، مصرف گوشت است. گوشت گوسفند به دلیل داشتن مقادیر بسیار زیاد کلسیم، استخوان های انسان را تقویت نموده، از هر گونه اختلالات و ناهنجاری های استخوانی جلوگیری می نماید، و به طور کلی سلامت استخوان را به همراه دارد. 

شما با استفاده از 100 گرم گوشت گوسفندی می توانید به میزان 10 میلی گرم کلسیم وارد بدن خود نمایید.

سلنیوم موجود در گوشت

همه گوشت های قرمز به خصوص گوسفندی، از مقدار زیادی سلنیوم برخوردار است. زمانی که 100 گرم گوشت گوسفند استفاده کنید، می توانید 7.0 میلی گرم سلنیوم وارد بدن خود نمایید. که این میزان سلنیوم باعت تولیدش انتی اکسیدان های مفیدی در بدن شما می شود. 

سلنیوم در بدن کمک می کند تا بتوا با رادیکال های آزاد مبارزه نمود. از این رو بدن انسان از هر گونه بیماری های خاص محافظت می شود. وجود سلنیوم در گوشت گوسفندی برای شما اندامی سالم تر و  پوستی بهتر را به همراه خواهد آورد. 

ویتامین های B1, B2, B12 در گوشت

یکی دیگر از مزایای استفاده از گوشت های گوسفندی، ویتامین های زیادی است که در این ماده غذایی وجود دارد. هز یک از این ویتامین های کاربرد و مزایا ویژه ای برای بدن دارند. که می توانید با استفاده از گوشت گوسفندی به آنها دست یابید. 

در هر 100 گرم گوشت گوسفند شما با 0.15 میلی گرم ویتامین B1، 0.2 میلی گرم ویتامین B2 و 2.3 میلی گرم ویتامین B12 دریافت خواهید نمود. 


برگرباز ، با ما بهترین باشید. گوشت ,های ,استفاده ,غذایی ,  ,سلنیوم ,ماده غذایی ,این ماده ,از این ,استفاده از ,100 گرم ,گرم گوشت گوسفندی می توانیدمنبع

چرخ کرده سینه مرغ و تهیه کباب تابه ای دو رنگ

طرز تهیه “ژله رولی” ؛ بهترین برای پذیرایی شیک

خواص گوشت شتر در دوران بارداری

غذای رژیمی به سینه مرغ

با ماهیچه گوسفندی به جنگ عوارض گیاهخواری بروید

کله پاچه گوسفندی را در خانه طبخ کنید!

گوشت بوقلمون بهتر است یا مرغ

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

آلفا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. پیکنت | دانلود رایگان فیلم و سریال جدید با لینک مستقیم اخبار باز های کامپیوتری خدمات بازسازی ساختمان اصولی و حرفه ای شهرستان درگز طرح توجیهی دکوراسیون داخلی در قم فروش برنج ایرانی بدون واسطه دانلود اهنگ جدید |STR MUSIC آموزش رویت استراکچر